Visual Studio LightSwitch

Onze cloud-data-applicaties ontwikkelen wij met behulp van het nieuwste Microsoft ontwikkelprogramma Visual Studio LightSwitch. LightSwitch stelt ons in staat om professionele, datagerelateerde businessapplicaties te ontwikkelen, die een verscheidenheid aan databronnen kunnen benaderen en die op verschillende apparaten kunnen werken. LightSwitch applicaties worden geinstalleeerd en "gehost" in bedrijfsnetwerken, in de cloud (Windows Azure) en zelfs in SharePoint 2013 en Office 365. De HTML-client-variant is een aanvulling op de desktop-client en maakt het mogelijk om businessapplicaties beschikbaar te maken voor mobiele apparaten, zoals iPads, tablets en moderne smartphones.

De ontwikkelingen in Visual Studio LightSwitch gaan snel en iedere week zijn er nieuwe zaken te melden. Met onze engelstalige nieuwskrant verzamelen wij het laatste nieuws van het web.

 

Blog

Met enige regelmaat publiceren wij op onze blogsite www.lightswitchjournal.nl artikelen over onze ervaringen met het programmeren van applicaties in LightSwitch

Onze nieuwskrant: "The LightSwitch Daily Journal"

Home | Login

Copyright © 2013. All Rights Reserved.